I LOVE MY KAKAK

Assalamualaikum w.b.t
the one and only, the only one person that i called Kakak Lia
She is my lovely kakak in the world. perkara yang paling berharga dalam hidup aku adalah mempunyai seorang kakak yang sentiasa memahami adiknya, dan terus tetap menyokong adiknya, jatuh bangun ku ada dia.

Dia adalah seorang kakak yang sangat tabah dengan apa jua cabaran, halangan, dugaan, didalam keluarga kami. Dulu kini dan selamanya, dia sentiasa menjadi seorang yang penyabar, sikap sabarnya itu yang menjadi penguat untuk hidupku, kakak lah yang telah menjaga aku, ketika mama and papa berada di luar negara, ketika aku masih kecil.

Dia sama seperti mama, sentiasa sabar walau apa jua dugaan yang mendatang. Aku sentiasa ingat kata mama and papa "tiada harta yang lebih bernilai daripada hubungan kekeluargaan itu". Dalam adi-beradik, aku paling rapat dengan kakak, pergi mana-mana pun mesti dengan kakak.eheheheh
Terima kasih kakak kerana menjadi kawan ketawa, kawan menangis, kawan bergembira, kawan bersedih, kawan dimana adik mu ini perlukan sokongan. terima kasih kakak. Youre the best sister in the world. I'm glad to have you in my life. Thank You ALLA.