Thursday, 10 April 2014

MY LOVELY DISNEY FROZEN


Yuuhuuuuuuu, errgghhhhhhhhhhhhhh..opssssss excuse me, kenyang la pulakkkk. Al maklum lah, Anna baru jak abis lunch, you olls jangan lupa lunch taww even busy macam mana sekali pun.

Yesssss hari ini Miss ANNA tiada class, so Anna dating la dengan my Baby BLOG nie.hehehhe (senyum sambil tutup mulut).. Owhhh yaaaa, nampak Tajuk Entry kali nie takk.. "MY LOVELY DISNEY FROZEN"...wahhhh frozen apa pula nie ANNA, siap bagi Lovely Lovely lagi nie..
haaaaaaaaaaaaaaaaaaa, taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, yang nie la Miss ANNA maw cerita tu..hehehhe

I love this cartoon movie, cerita nie mengisahkan kekuatan kasih sayang antara adik-beradik, Quenn Elsa dan juga Princess ANNA, ooppssssssssssssssssssss, nampak nama tu, Princess ANNA owkay, its me, owhhh thank you thank you and thank you so much. Sungguh tak ku sangka dan tak ku duga, dalam Fantasi aku jadi PUTERI rupanya...hahahah (perasan kejap sambil tangan ke bahu and mata keatas) hehehehehhehehe

Al-maklumlah, Anna baru nampak cerita nie, tak kisahlah kawan oiii, you olls nak panggil Anna nie not up to date pun takpe. Biasalah kan, seseorang yang bergelar PELAJAR, memang jarang ada masa nonton movie on date time nie, yaa lah, mana maw pikir assignment yang berlambak, memang tiadalah, Moral of story, terpaksala tunggu bila ada masa..hehehe

Dan Pagi tadilah masa yang ada untuk Miss ANNA menyaksikan cerita ini setelah sekian lama ku nanti-nantikan, yee la, tiada class kn tadi pagi, so pergi nonton cerita nie at my room sweet room..hehehheh


Anna:
Elsa?
(Knocking: Knock, knock, knock, knock, knock, knock)
Do you wanna build a snowman?
Come on lets go and play
I never see you anymore
Come out the door
It's like you've gone away-
We used to be best buddies
And now we're not
I wish you would tell me why!-
Do you wanna build a snowman?
It doesn't have to be a snowman.
Elsa:
Go away, Anna
Anna:
Okay, bye...
(Knocking)
Do you wanna build a snowman?
Or ride our bikes around the halls
I think some company is overdue
I've started talking to
the pictures on the walls-
(Hang in there, Joan!)
It gets a little lonely
All these empty rooms,
Just watching the hours tick by-
(Tic-Tock, Tic-Tock, Tic-Tock, Tic-Tock, Tic-Tock)
(Orchestral)
Anna:
(Knocking)
Elsa?
Please, I know you're in there,
People are asking where you've been
They say "have courage", and I'm trying to
I'm right out here for you, just let me in
We only have each other
It's just you and me
What are we gonna do?
Do you wanna build a Snowman?

Amboiiii  siap bagi lirik untuk dinyayikan lagi yer. Ohh yer, for your information babes, lirik nie Anna ambil dari MR.GOOGLE, hahha semuanya hanya dihujung jari kita..


QUEEN ELSA AND PRINCESS ANNA nie bila ANNA tengok cerita mereka berdua nie kan, ANNA terus teringat dengan my Lovely kakak, we also only 2sisters.

There she is, my one and only KAKAK LIA, owhhh nampaknya Miss ANNA tidak sabar dengan ketibaan Cuti Semester yang cuma berapa bulan jak lagi..aikkkk ANNA mood cuti nampanya youuu, exam belum abis lagi dah pikir pasal cuti..owhh my God.. 

Owkay nampaknya, kalau Miss ANNA sambung lagi cerita nie, memang tiada habisnya, so Miss ANNA sambung dengan dating dengan ASSIGNMENT pula yerrrr. 
Nanti kita sambung lagi, bubyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(owhh yaa by the way, miss my PEARL so muchhhhh, ermmmmmmmm)

 Disediakan khas oleh MC DONALD CHEESE BURGER + JUICE AVOCADO = LAPAR LAGI

Much love from Miss ANNA

(k-Bye)................

Assalamualaikum W.B.T