Friday, 18 April 2014

ANAK KAMPUNG VERSI BABY TWINS

Alhamdulillah, finally dapat juga Miss ANNA buka my Baby Blog nie, ALMAKLUMLAH, busy with the assignment and exam. Semalam kawan dalam facebook ANNA, nama dia SITI send a video tentang Si Kembar menyanyi Lagu Sabahan, ANAK KAMPUNG, and you'll know what, i am just like owhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh so cutenya budak kembar nie. Makin Geram pula Miss ANNA tengok.hehe
Haaaaa nie lah si Kembar tu, eeeeeeee comelnya,geram ANNA tengok, heheheh ANNA nie kan suka sangat dengan budak-budak, lebih-lebih lagi bila kembar nie haa, OMG, cute berabis, macam nak cium and gomol jak dua budak nie,heheheheh

Haaaa, there are go, tengok video nie, memang comel, sempat kira catu, dua tiga.heheheh lepas tu suara budak kembar nie eeeeeeeee comel sangat.

Depan sebelah kiri tu Adik, and sebelah Kanan tu Abang, si adik ikut jak si abang tu kan..hehehhehehehe, memang comel.

Acttually, budak kembar nie anak angkat ANNA dalam Facebook, belum pernah jumpa pun,we haven't meet yet. IN SHAA ALLAH panjang umur murah rezeki dengan izin ALLAH, ANNA akan jumpa juga budak kembar nie.

Dear Baby Twins, Aunty ANNA sentiasa doakan kamu berdua supaya jadi anak yang soleh yaa kembar. In Shaa ALLAH, Aunty ANNA akan jumpa juga kamu berdua, mungkin bukan sekarang tapi pasti kita jumpa juga dengan izin ALLAH, emmmuahhhhhhhhhhhhhh geram tengok gambar budak kembar nie..heheheheh

owkay lah, Miss ANNA menaip sampai sini sahaja yer, thanks sebab sudi baca, In Shaa ALLAH nanti ANNA sambung lagi, adioss amigossssssssssssssss

(to my Mutiara, ANNA harap awak sihat, in shaa ALLAH)

muchhh love from MISS ANNA

Disediakan khas oleh Chicken Chop + Jus Avocado = Mood LAPARRRRRRRR

(k-Bye)................

Assalamualaikum W.B.T