Friday, 11 April 2014

ALHAMDULILLAH IT'S FRIDAY, THANK YOU ALLAH

Helooooooo my Baby Blog, hellooooo my budyzzzz, apa khabar anda hari ini? ANNA harap semuanya sihat-sihat belaka yaa, almaklumlah, weekend its coming. Salam Petang and Salam Jumaat you olls, pengulu segala hari. Jangan lupa minum petang yerrr, menu petang ANNA hari ini, secawan teh panas bersama biskut chipsmore ditemani dengan Assignment yang berlambak (tapi sempat lagi ANNA buat entry nie,,hehehehe senyum sambil tangan di mulut)

Wahhhhhh and finally yuhuuuuuuuuuu It's Friday. ALHAMDULILLAH
yessssssssssssssssssssssssssss I'm Love with it
Hahahahaha, macam nie la wajah ANNA bila datang Hari Jumaat nie, sebab weekend kan, boleh merehatkan diri anda setalah lima hari bertungkus lumus menyiapkan kerja yang berlambak.

"Class listen please, tomorrow we have replacement class owkay, so make sure you all coming tomorrow, NO EXCUSES. The class will be held on 8.00am to 11.00am in BKA2/05. Attendance will be in check. Thank you, Regards you Lovely Lecturer".

Tiba-tiba teringat dengan notice nie, APA!!!!!!! REPLACEMENT CLASS TOMORROW, MORNING PULA TU.arrrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh apalah nasib badan. (isshhh isshhh isshhh tak baik ANNA mengeluh taw, ingat tu.) Tanpa ANNA sedari, wajah ANNA berubah menjadi
Alolololololololo, comel sungguh si kecik ini, eeeeeeeeee geram pula ANNA tengok baby nie
Haaa, macam nie lah muka ANNA bila dengar information dari lecturer tu..hehehehhehe,

Walaubagaimanapun, begitulah lumrah kehidupan seorang hamba ALLAH yang ingin mencari ilmu supaya tidak tersesat nanti. Ilmu tidak akan datang dengan sendirinya jika bukan diri kita sendirilah yang mencari ILMU tersebut. Pesanan untuk diri ANNA ini..In Shaa ALLAH aamiin.

Owkaylah yerr my Baby Blog, Miss ANNA mahu sambung dating dengan Mr.Assignment kejap.heheh..Nanti kita continue lagi owkay..

(opssssss to my Mutiara a.k.a Pearl, miss you so damn much)

(KEPADA SEMUA SAHABAT, MAAF JIKA PENGGUNAAN BAHASA KURANG BAIK)

mucchhh love from Miss ANNA


(k-Bye)................

Assalamualaikum W.B.T