Saturday, 29 March 2014

ALHAMDULILLAH, its a Birthday Girl, Happy Birthday to my Beautiful niece Nurul AIN, today is your birthday darlink, so sorry that Kak Nanang cant join the Bufday Party, tapi In Shaa ALLAH, nnti kita sambut sama ya bila kak Nanang balik.
(opsssssssssssss my nephew and niece used to call me Kak Nanang rather than Aunty..hehehehe kaka laa snagt kan,perasannn)

ALLAH SELAMATKAN KAMU
ALLAH SELAMATKAN KAMU
ALLAH SELAMATKAN NURUL AIN
ALLAH SELAMATKAN KAMU

There she is, my lovely niece, her name is Nurul Ashikin and she is my Brother's Daughter. Actually my Brother have 4 daughter, dan Ain adalah anak yang sulung..hehehehe. My dear Ain, may ALLAH always bless you, always protect you, and we will always be ur side no matter what happen. Perjalanan mu masih panjang lagi sayang

Owhh yaa, tahun nie Ain akan ambil peperiksaan yang pentingkan (PMR), make us proud to you my baby girl..emmuahhhhhhhhh,,kak nanang sentiasa mendoakan kejayaan Ain. Dengan izin ALLAH, kak Nanang harap apa yang Ain impikan semuanya tercapai yaa sayang

emuahhhhhhhhhhhhhhhhhh kak nanang love you

Baiklah, sampai sini sahaja ANNA menaip yaa, nanti kita sambung lagi ..bubyeeeeeeee

opssssssssssss to my PEARL, anna miss you so much

MUCH LOVE FROM MISS ANNA

(k-Bye)................

Assalamualaikum W.B.T

Friday, 14 March 2014

STUDENT LIFE ANNA DE PEARL

Wahhhhh, busy nya nmpak Miss ANNA nie, yaa la cuz no time untuk jumpa my lovely baby BLOG nie kannnn.. Biasalah tu, sudah pula namanya STUDENT, banyak lah yang hendak dipikirkan, ASSIGNMENT, TASK, EXAM , and banyakkkkkkkkkk lagi. Nasib nie kepala ndak pandai botak..hehehheheh..

Ehhh kejap, bnyaknya habukkkkk, tiup dulu..(puhhhhhhhhhhhhhhhhh), naa kannn bertebangan nie habukk..hehehhehehe

So, you olss whats going on, HATERS? LOVERS? STALKERS?MARCH 2014? student ada owkay kh..hahahha mesti stress kn, same like me, banyak stress ooo, biasalah tu, dah namanya student, stress ngan kerja sekolah tu memang suda jadi kekasih hati lah suda..hahahhah

ndak lama lagi APRIL 2014 kn. macam kejap jak terasa, semester nie pun macam kejap jak Miss ANNA rasa, final project is near the corner..owhhhhhh my god...

nampak jak callender dekat dengan APRIL nie, wahh, terasa cuti-cuti sem nie,, (owhh Miss ANNA, exam pun belum abis lagi, u dah pikir pasal cuti..owhhmygod)

By the way, forget all about the stress, dekat Baby Blog nie, keluarkan segala stress mu..hahahahahhahahaha

BAik lah, nanti kita sambung lagi yaa..bubyeeee

much love from Miss ANNA

(k-Bye)................

Assalamualaikum W.B.T