Sunday, 19 February 2012

i Miss My Best FrieNDs



ASSALAMUALAIKUM W.B.T...hyeppp all's..okay now i feel bored than i wanna update my this cutie BLOG.hahahhah..story about my crazy friend's..just now i chit-chat with my besties TECHY and MIMIE.. totally i really miss them so much...hurmmm dont know bila lagi we all dapat jumpa nie sebab semua my friends so jauh di menara gading yang berlainan..yalah demi mencari ilmu kn..heheheeeeheheh..tapi sejauh mana pun kami pergi kami tetap ingat SAHABAT kami..


 
hahahah talk about my cute friend's TECHY,,dia nie sngat manja ok... ermmm just now kami chat and dia mengadu dia rindu sangat maw makan kepurung , latok , ikan bakar , Abc , soto , nasi lalap , pisang goreng cheese , manggo sago, mangga belacan.hmmm and banyak lagi....hahahah techy bukan you jak taw, i pun rindu maw makan tu..almaklumlah susah maw cari tempat di negara metropolitan nie... susah tu ndak lah juga bak kata orang ndak sama di bumi sendiri...hehehehehehe.. law cerita bab makanan tu mesti aku beliur taw..aikkkk ndak sabar mahu balik TAWAU and makan sampai publas nie..hehehhehehe


ok,now talk about my buccuk friend's MIMIE..dia nie sangat apy jak orangnya...and dalam kumpulan kami bekawan dia nie lah yang paling blank2..hahahahhahaha...just now dia cakap pasal assignmentnya tu..heheheh my dear friends dont tension2 wat assignment k..i know u all can do the best..herherhhehehehehhe


hurrmmm ari nie kami bertiga cerita pasal kenangan kami time di skull dulu n time di rumah aku..hohohohohoho paling syiuk lh...hurmmmmm betul lah kata orang masa nie sangat cemburukan kita kan...hurmmmmmmmm...cerita di skolah,, paling best time HEART TO HEART,we all bekumpul n luahkan perasaan law ada salah kh..ndak kena kh apa kh...n paling best my kawan terima teguran tu..n paling best lg time tu subjek sejarah..hurmmm abis kena marah ngan cikgu AJINAH..hahahhahahahaha,lepas tu satu kelas kena denda ngan PENGETUA n bediri di tngah padang yang sngat panas bb kami nie bising sngat2 tp sempat lagi ketawa..bb suka..haha buduk kn..lepas tu kami and the geng ndak suka subjek maths urmm mula lah lakonan purak2 lupa bawa buku,apa lg kena denda ngan cikgu FATAWARI suru kami keluar kelas,maka itu yang kami tunggu-tunggukan,,hahahahaha..tp mmg best lh


cerita dirumah aku pula,mykawan nie datang pie rumah aku sebab maw masak2 n makan2 kunun..banyak kami shopping di pasar like ikan,mangga,latto,belacan, and banyak lagilah yang kami beli..lepas tu kami naik bus pie rumah aku di batu payung..hahha smpai dirumah kami masak lepas tu lepak dlm my bilik,,hahhahaa semua kami naik atas tilam tu maw baring2 kunun..betindis2 o0o kami..hahahah paling bestnya my kawan nie so nakal smpai my langsir koyak o0o..hurmmm..dirumah aku mcm yg dibuat,siap buat saloon lgi..hahaha samapi kebak rmbut c ayie kawan kami yang gila2 juga nie.,,hahahaahah..paling best time aku tipu kawan aku,,aku ckap pantai batu payung dekat jak jalan kaki pn boleh sampai..padahal bukan main jauh..hahahha padan muka kamu..itulah pembalasan bila u all koyakkan langsir aku..HAHAHAHHAHA (ketawa org kaya)


...n banyak lagi story kami nie law nak diceritakan smapi besok pn ndak abis..jangankan besok lusa tulat tulit  samapi bekulat pn ndak akan abis story kami nie,,hahahahhaha..my friends memamg AWESOME,sekarang susah maw dapat kawan mcm nie taw..hurmmm banyak story kami nie..tp nnti aku ceritakan yaa..hahahahahahahhaha

apa-apa pun aku rindu ngan kamu girls..emmuaahhhhhhh

WE ALL TETAP BESTFRIENDS UNTIL THE LAST BREATH.. NO ONE CAN SEPERATE US EXCEPT ALLAH S.W.T

( K-BYE)
Assalamualaikum W.B.T