Sunday, 19 February 2012

i Miss My Best FrieNDs



ASSALAMUALAIKUM W.B.T...hyeppp all's..okay now i feel bored than i wanna update my this cutie BLOG.hahahhah..story about my crazy friend's..just now i chit-chat with my besties TECHY and MIMIE.. totally i really miss them so much...hurmmm dont know bila lagi we all dapat jumpa nie sebab semua my friends so jauh di menara gading yang berlainan..yalah demi mencari ilmu kn..heheheeeeheheh..tapi sejauh mana pun kami pergi kami tetap ingat SAHABAT kami..


 
hahahah talk about my cute friend's TECHY,,dia nie sngat manja ok... ermmm just now kami chat and dia mengadu dia rindu sangat maw makan kepurung , latok , ikan bakar , Abc , soto , nasi lalap , pisang goreng cheese , manggo sago, mangga belacan.hmmm and banyak lagi....hahahah techy bukan you jak taw, i pun rindu maw makan tu..almaklumlah susah maw cari tempat di negara metropolitan nie... susah tu ndak lah juga bak kata orang ndak sama di bumi sendiri...hehehehehehe.. law cerita bab makanan tu mesti aku beliur taw..aikkkk ndak sabar mahu balik TAWAU and makan sampai publas nie..hehehhehehe


ok,now talk about my buccuk friend's MIMIE..dia nie sangat apy jak orangnya...and dalam kumpulan kami bekawan dia nie lah yang paling blank2..hahahahhahaha...just now dia cakap pasal assignmentnya tu..heheheh my dear friends dont tension2 wat assignment k..i know u all can do the best..herherhhehehehehhe


hurrmmm ari nie kami bertiga cerita pasal kenangan kami time di skull dulu n time di rumah aku..hohohohohoho paling syiuk lh...hurmmmmm betul lah kata orang masa nie sangat cemburukan kita kan...hurmmmmmmmm...cerita di skolah,, paling best time HEART TO HEART,we all bekumpul n luahkan perasaan law ada salah kh..ndak kena kh apa kh...n paling best my kawan terima teguran tu..n paling best lg time tu subjek sejarah..hurmmm abis kena marah ngan cikgu AJINAH..hahahhahahahaha,lepas tu satu kelas kena denda ngan PENGETUA n bediri di tngah padang yang sngat panas bb kami nie bising sngat2 tp sempat lagi ketawa..bb suka..haha buduk kn..lepas tu kami and the geng ndak suka subjek maths urmm mula lah lakonan purak2 lupa bawa buku,apa lg kena denda ngan cikgu FATAWARI suru kami keluar kelas,maka itu yang kami tunggu-tunggukan,,hahahahaha..tp mmg best lh


cerita dirumah aku pula,mykawan nie datang pie rumah aku sebab maw masak2 n makan2 kunun..banyak kami shopping di pasar like ikan,mangga,latto,belacan, and banyak lagilah yang kami beli..lepas tu kami naik bus pie rumah aku di batu payung..hahha smpai dirumah kami masak lepas tu lepak dlm my bilik,,hahhahaa semua kami naik atas tilam tu maw baring2 kunun..betindis2 o0o kami..hahahah paling bestnya my kawan nie so nakal smpai my langsir koyak o0o..hurmmm..dirumah aku mcm yg dibuat,siap buat saloon lgi..hahaha samapi kebak rmbut c ayie kawan kami yang gila2 juga nie.,,hahahaahah..paling best time aku tipu kawan aku,,aku ckap pantai batu payung dekat jak jalan kaki pn boleh sampai..padahal bukan main jauh..hahahha padan muka kamu..itulah pembalasan bila u all koyakkan langsir aku..HAHAHAHHAHA (ketawa org kaya)


...n banyak lagi story kami nie law nak diceritakan smapi besok pn ndak abis..jangankan besok lusa tulat tulit  samapi bekulat pn ndak akan abis story kami nie,,hahahahhaha..my friends memamg AWESOME,sekarang susah maw dapat kawan mcm nie taw..hurmmm banyak story kami nie..tp nnti aku ceritakan yaa..hahahahahahahhaha

apa-apa pun aku rindu ngan kamu girls..emmuaahhhhhhh

WE ALL TETAP BESTFRIENDS UNTIL THE LAST BREATH.. NO ONE CAN SEPERATE US EXCEPT ALLAH S.W.T

( K-BYE)
Assalamualaikum W.B.T




Saturday, 18 February 2012

iT's FriDay....



ASSALAMUALAIKUM W.B.T..hyeppp continue my stories...heheehhe.. ari nie adalah penghulu ari bagi segala hari..hehehehhee i LoVe this FRIDAY..sebab SATURDAY and SUNDAY it's holiday time..yaahhoooooooo it is so happy ok...

erm cubalah kn dapat berhujung minggu with my beloved family,mesti syiukkk punya kn...hurmmmmmm but it's owkay..aku percaya suatu hari nanti kebahagiaan pasti bersama kami juga..MAMA PAPA KAKAK ABANG,sabar jak owkay..tiga tahun bukannya terasa pun..pejam celik pejam celik akan graduate juga nanang nie...bila dah dapat kerja yang bagus gaji pn bagus hurmmm boleh lah kita pegi melancong kan MAMA,kan KAKAk..heheheeehehee..

cerita hujung MINGGU,cerita yang paling syiuk...ada yang holiday ngan family,ada yang pergi berkelah,nonton wayang,pergi shopping,and banyak lagi...namun aku hanya duduk dirumah and menyiapkan ASSIGNMENT aku..hahhaa..ndak apalah bak kata pepatah 'BERSUSAH-SUSAH DAHULU , BERSENANG-SENANG KEMUDIAN".. so ndakpalah kalau ari nie aku bersusah insyaALLAH suatu ari nnti aku akn bersenang..bersenang bukan untuk diri sendiri tapi bersenang untuk my LOVE FAMILY juga... aku tahu aku hanyalah harapan bagi MY FAMILY,so MAMA don't you worry MAMA..nanang akan pegang janji nanang ok..love u MAMA n KAKAK.,..

ok enjoy your H O L I D A Y yeah....eheheheheh will be continue..

( k bye )................
Assalamualaikum W.B.T


Tuesday, 14 February 2012

I REALLY MISS MY DEAR TWINS

helloowwwwwwwww, actually i have a story that want to share to my Baby Blog, yeahhhhh i really missed with my twins,hehehe, actually baby twins tu Anak Saudara kawan dalam facebook Miss ANNA, her name Siti, and oh my god, her nephew such a lovely cute baby.
Taraaaaaaaaaaaaaaa, THE cuteness BABY TWINS IN THE WORLDWIDE. ohh my god, i really miss them even we not meet yet, but IN SHAA ALLAH, dengan izin ALLAH, pasti ANNA jumpa budak kembar nie.

Yaa ALLAH, please protect them wherever they are, whatever they do, i just really miss them so much. Cute sangat budak nie,. ALMAKLUMLAH kan ANNA memang suka sangat dengan baby, lebih2 lagi bila kembar nie, ohhh my god, what a wondefull baby. Indah sungguh ciptaan ALLAH nie..

Miss ANNA letak gambar mereka memenuhi ruangan BLOG ANNA, cuz rindu punya pasal. Dear Twins, aunty always pray for your health, semoga ALLAH melindungi kamu, menjaga kamu, semoga menjadi anak yang soleh yaa kembar. Bila besar nanti, bahagiakan orang tuamu, AUNTY ANNA really love both of you twins.


owkay lah sayang-sayangku twins, nanti AUNTY story pasal kamu lagi yaa..ubat rindu tengok picture je lah jawabnya..hehhehee


(oppsssss to my pearl, miss you)
much love from MISS ANNA

(k-Bye)................

Assalamualaikum W.B.T